Snart eksamenstid

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Jeg har vært student før. Mer eller mindre sammenhengende siden 2004, faktisk. Det er mange år på skolebenken og til tross for at jeg elsker å lære nye ting hater jeg eksamenstiden. Det slår aldri feil – når eksamen nærmer seg tar jeg VM-gull i prokrastinering og jeg vurderer meningen med livet og det som større er. I studietiden min for bachelor blogget jeg mye og i går, da jeg lette gjennom bloggpostene mine fant jeg denne posten – som beskriver mitt forhold til skole i eksamenstiden. Om hvordan forholdet går fra glede til frustrasjon, til å betvile ens eksistens og tilbake til lykke – alt i løpet av et øyeblikk.

More to explorer

AW27 WordPress

Wordpress is the most used publishing system in the world, with more than 30% of sites on the internet is a Wordpress site.