Snart eksamenstid

Facebook
Twitter
LinkedIn
Jeg har vært student før. Mer eller mindre sammenhengende siden 2004, faktisk. Det er mange år på skolebenken og til tross for at jeg elsker å lære nye ting hater jeg eksamenstiden. Det slår aldri feil – når eksamen nærmer seg tar jeg VM-gull i prokrastinering og jeg vurderer meningen med livet og det som større er. I studietiden min for bachelor blogget jeg mye og i går, da jeg lette gjennom bloggpostene mine fant jeg denne posten – som beskriver mitt forhold til skole i eksamenstiden. Om hvordan forholdet går fra glede til frustrasjon, til å betvile ens eksistens og tilbake til lykke – alt i løpet av et øyeblikk.

More to explorer

SBD3 CA Hans & Helga burgers

This is the course assignment for Screen Based Design 3 (SBD3 CA). I chose to make a menu for Hans & Helga.

SBD3 MA3 Layout

This weeks task is to recreate a layout, and so I did. The result The next task was to use flex-box and grids to create a layout. I tried to

SBD3 MA3 Styling images

This week, I work with images. The task is to create a background-image (on the body tag, but I will not do that). In my sketches for the Norwegian Seafood