Snart eksamenstid

Facebook
Twitter
LinkedIn
Jeg har vært student før. Mer eller mindre sammenhengende siden 2004, faktisk. Det er mange år på skolebenken og til tross for at jeg elsker å lære nye ting hater jeg eksamenstiden. Det slår aldri feil – når eksamen nærmer seg tar jeg VM-gull i prokrastinering og jeg vurderer meningen med livet og det som større er. I studietiden min for bachelor blogget jeg mye og i går, da jeg lette gjennom bloggpostene mine fant jeg denne posten – som beskriver mitt forhold til skole i eksamenstiden. Om hvordan forholdet går fra glede til frustrasjon, til å betvile ens eksistens og tilbake til lykke – alt i løpet av et øyeblikk.

More to explorer

SBD 3 – Module 1- Basic html

HTML is a markup language that defines the structure of a html document, in which you often find online. The language comprises numerous tag that explains the semantics of an

AW39 Portfolio

This portfolio is a part of semester 2 of my graphic design course at Noroff School of Technology. It summarizes the work I have done for the last year. Last

AW33-AW38 Project Exam

In my project exam, I made a website for Ballongfisk Ceramics, yet another business of mine. All my life I have dreamt about being a ceramic artist, and now, I