Snart eksamenstid

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Jeg har vært student før. Mer eller mindre sammenhengende siden 2004, faktisk. Det er mange år på skolebenken og til tross for at jeg elsker å lære nye ting hater jeg eksamenstiden. Det slår aldri feil – når eksamen nærmer seg tar jeg VM-gull i prokrastinering og jeg vurderer meningen med livet og det som større er. I studietiden min for bachelor blogget jeg mye og i går, da jeg lette gjennom bloggpostene mine fant jeg denne posten – som beskriver mitt forhold til skole i eksamenstiden. Om hvordan forholdet går fra glede til frustrasjon, til å betvile ens eksistens og tilbake til lykke – alt i løpet av et øyeblikk.

More to explorer

AW33 Point of sales

A point of sales, or a point of purchase as it is sometimes referred to, is how your product is displayed in a sales location – a kind of exhibition

AW32 Branding and Packaging

Everywhere around us are items packed in something. Every item has it’s own set of requirement for the surrounding package, and a package has to be design around what it

AW31 Infographic and brochure

In this project part, the goal is to explore the visual language of a piece and create to coherent designs: one infographic and one brochure that has a common look’n