15DIGFOTO

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dette seesteret skal jeg ta emnet Digital foto og bildebehandling, 15DIGFOTO. Det gleder jeg meg veldig til, for behovet for gode bilder er stort i virksomheter jeg er involvert i.

Fotointeressen min har jeg hatt så lenge jeg kan huske – iallfall helt fra Voss folkehøyskole tidlig på 90-tallet. Dengang var det 35mm film og mørkerom som var gjeldende paradigme og Photoshop tror jeg ikke var oppfunnet engang. Jeg er generelt glad å fotografere farger og tekstur. Mettede farger og grove materialer er aldeles nydelig.

Mitt første kamera kjøpte jeg i den første butikken jeg kom til da jeg var i London på juleferie. Et helmanuelt pentax-kamera som kostet nesten hele feriebudsjettet mitt. Ble en redusert ferie, men veldig mange fine bilder til tross for manglende automatikk. Mitt første digitale speilrefleks kjøpte jeg i 2006, med varierende bruk gjennom årene.

Når jeg ikke jobber med egen bedrift (Pixlweb) jobber jeg med min mann i Finnskogen Adventures. Der har vi erfart at å selge Finnskogen uten å ha gode bilder er ganske vanskelig…. så her er jeg.

More to explorer

SBD3 CA Hans & Helga burgers

This is the course assignment for Screen Based Design 3 (SBD3 CA). I chose to make a menu for Hans & Helga.

SBD3 MA3 Layout

This weeks task is to recreate a layout, and so I did. The result The next task was to use flex-box and grids to create a layout. I tried to

SBD3 MA3 Styling images

This week, I work with images. The task is to create a background-image (on the body tag, but I will not do that). In my sketches for the Norwegian Seafood