15DIGFOTO

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Dette seesteret skal jeg ta emnet Digital foto og bildebehandling, 15DIGFOTO. Det gleder jeg meg veldig til, for behovet for gode bilder er stort i virksomheter jeg er involvert i.

Fotointeressen min har jeg hatt så lenge jeg kan huske – iallfall helt fra Voss folkehøyskole tidlig på 90-tallet. Dengang var det 35mm film og mørkerom som var gjeldende paradigme og Photoshop tror jeg ikke var oppfunnet engang. Jeg er generelt glad å fotografere farger og tekstur. Mettede farger og grove materialer er aldeles nydelig.

Mitt første kamera kjøpte jeg i den første butikken jeg kom til da jeg var i London på juleferie. Et helmanuelt pentax-kamera som kostet nesten hele feriebudsjettet mitt. Ble en redusert ferie, men veldig mange fine bilder til tross for manglende automatikk. Mitt første digitale speilrefleks kjøpte jeg i 2006, med varierende bruk gjennom årene.

Når jeg ikke jobber med egen bedrift (Pixlweb) jobber jeg med min mann i Finnskogen Adventures. Der har vi erfart at å selge Finnskogen uten å ha gode bilder er ganske vanskelig…. så her er jeg.

More to explorer

AW33 Point of sales

A point of sales, or a point of purchase as it is sometimes referred to, is how your product is displayed in a sales location – a kind of exhibition

AW32 Branding and Packaging

Everywhere around us are items packed in something. Every item has it’s own set of requirement for the surrounding package, and a package has to be design around what it

AW31 Infographic and brochure

In this project part, the goal is to explore the visual language of a piece and create to coherent designs: one infographic and one brochure that has a common look’n