15DIGFOTO

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dette seesteret skal jeg ta emnet Digital foto og bildebehandling, 15DIGFOTO. Det gleder jeg meg veldig til, for behovet for gode bilder er stort i virksomheter jeg er involvert i.

Fotointeressen min har jeg hatt så lenge jeg kan huske – iallfall helt fra Voss folkehøyskole tidlig på 90-tallet. Dengang var det 35mm film og mørkerom som var gjeldende paradigme og Photoshop tror jeg ikke var oppfunnet engang. Jeg er generelt glad å fotografere farger og tekstur. Mettede farger og grove materialer er aldeles nydelig.

Mitt første kamera kjøpte jeg i den første butikken jeg kom til da jeg var i London på juleferie. Et helmanuelt pentax-kamera som kostet nesten hele feriebudsjettet mitt. Ble en redusert ferie, men veldig mange fine bilder til tross for manglende automatikk. Mitt første digitale speilrefleks kjøpte jeg i 2006, med varierende bruk gjennom årene.

Når jeg ikke jobber med egen bedrift (Pixlweb) jobber jeg med min mann i Finnskogen Adventures. Der har vi erfart at å selge Finnskogen uten å ha gode bilder er ganske vanskelig…. så her er jeg.

More to explorer

SBD 3 – Module 1- Basic html

HTML is a markup language that defines the structure of a html document, in which you often find online. The language comprises numerous tag that explains the semantics of an

AW39 Portfolio

This portfolio is a part of semester 2 of my graphic design course at Noroff School of Technology. It summarizes the work I have done for the last year. Last

AW33-AW38 Project Exam

In my project exam, I made a website for Ballongfisk Ceramics, yet another business of mine. All my life I have dreamt about being a ceramic artist, and now, I