15DIGFOTO

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Dette seesteret skal jeg ta emnet Digital foto og bildebehandling, 15DIGFOTO. Det gleder jeg meg veldig til, for behovet for gode bilder er stort i virksomheter jeg er involvert i.

Fotointeressen min har jeg hatt så lenge jeg kan huske – iallfall helt fra Voss folkehøyskole tidlig på 90-tallet. Dengang var det 35mm film og mørkerom som var gjeldende paradigme og Photoshop tror jeg ikke var oppfunnet engang. Jeg er generelt glad å fotografere farger og tekstur. Mettede farger og grove materialer er aldeles nydelig.

Mitt første kamera kjøpte jeg i den første butikken jeg kom til da jeg var i London på juleferie. Et helmanuelt pentax-kamera som kostet nesten hele feriebudsjettet mitt. Ble en redusert ferie, men veldig mange fine bilder til tross for manglende automatikk. Mitt første digitale speilrefleks kjøpte jeg i 2006, med varierende bruk gjennom årene.

Når jeg ikke jobber med egen bedrift (Pixlweb) jobber jeg med min mann i Finnskogen Adventures. Der har vi erfart at å selge Finnskogen uten å ha gode bilder er ganske vanskelig…. så her er jeg.

More to explorer

AW27 WordPress

Wordpress is the most used publishing system in the world, with more than 30% of sites on the internet is a Wordpress site.